Peter Gatzen, fractievoorzitter PvdA Wijchen.

Door Henk van Haeften op 18 april 2018

Peter Gatzen opnieuw fractievoorzitter PvdA Wijchen

De fractie van PvdA Wijchen heeft Peter Gatzen  opnieuw benoemd als fractievoorzitter.

Titus Burgers: “De herbenoeming van Peter is voor ons een vanzelfsprekende keuze. Hij heeft de functie in de afgelopen vier jaar fantastisch ingevuld. Als strateeg heeft hij ons tijdens de verkiezingscampagne geleid naar een prachtig resultaat.”

Peter  Gatzen is begonnen aan zijn derde raadsperiode, tussendoor was hij ook één raadsperiode commissielid voor PvdA Wijchen.
Nu de coalitieonderhandelingen succesvol zijn  afgerond wordt Titus Burgers wethouder namens PvdA Wijchen. Wim Roosenboom treedt dan opnieuw toe tot de gemeenteraad.

Peter Gatzen is enthousiast over zijn herbenoeming: “Ik kijk met veel vertrouwen en energie uit naar de komende raadsperiode, waarin we verder kunnen bouwen aan een sociaal, groen en bruisend Wijchen”.

Henk van Haeften

Henk van Haeften

Henk van Haeften (06-07-1950) woont en werkt sinds 1973 in Wijchen. Henk is getrouwd en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Na actieve managementjaren in het Wijchens onderwijs is hij momenteel werkzaam als coördinator kunst- en cultuureducatie voor de basisscholen in de Gemeenten Wijchen en Beuningen. In deze functie is hij ook betrokken bij de

Meer over Henk van Haeften